mandag 7. november 2011

Vakre Gamlebyen!Her ser dere bilder jeg har tatt av den gamle bygården som studioet mitt ligger i. Det ligger rett over gata for Gamlebyen skole, på nedsiden mot Dyvekes bru og Oslo Ladegård. Flott bydel med masse spennende kontraster fra de eldste bosettingene i Oslo, og til de menneskene som bor her nå, og det preget bydelen får som nærmeste nabo med den nye operaen og de nye byggeprosjektene i Bjørvika. 
Dette skiltet står på veggen ved mitt studio. Artig å bli minnet på den gamle historien til byen vår! En gate med røtter tilbake til jernalderen!

6 kommentarer:

 1. Gamlebyen er bare vakker. Jeg er født og oppvokst i St.Halvardsgt. 1C. Bodde der til jeg var 18 år. Har vært innom "gården min" flere ganger. Siste gangen tok jeg bilder fra oppgangen og ute. De liggger på gruppen GAMLEBYEN på facebook.

  SvarSlett
 2. så fine bilder, og mye grønt for å være så urbant!

  SvarSlett
 3. Åh- dette var fint! Gikk der en tur i sommer. Jeg må ta en tur igjen.

  SvarSlett
 4. Flotte bilder !
  Ser ut til å være en inspirerende bydel å ha studio i.

  SvarSlett
 5. Vakre bilder fra vår flotte by, det er godt å vite at noe av den gamle bebyggelsen i Oslo er tatt vare på, vi får nyte det vi har av slike bygg og fine gamle skilt :-)

  SvarSlett
 6. Det ser ut som du har et godt sted å arbeide, inspirerende og vakre omgivelser. Det kan også hende at det er du som fotograf har laget dette inntrykket av ro og harmoni med utvalget du har tatt med av bydelen...

  SvarSlett